Resultaten
ma 10 aug 2020

Sunday Strijp smaakt naar meer

De Urban Shopper op Strijp-S is continu in beweging en heeft onlangs met succes de evenementen Sunday Strijp georganiseerd. Alle zondagen van juni was er in en rondom de Urban Shopper op Strijp-S muziek, eten en natuurlijk de leuke winkels van de Urban Shopper voor een ontspannen en inspirerende zondag.

Het evenement is erg goed bezocht en de ondernemers zijn blij met het grote aantal bezoekers, waarvan ook veel nieuwe bezoekers. “We wilden iets gezelligs doen voor de mensen die niet op vakantie gaan en de ondernemers in deze moeilijke tijd een boost geven”, vertelt Franka van der Linden van Frankie’s Fashion, een van de organiserende ondernemers in de Urban Shopper. Op 16 en 30 augustus is er weer een nieuwe editie van Sunday Strijp.

Samenwerking

Deze succesvolle evenementenmaand juni smaakt naar meer, de ondernemers willen vaker dit soort evenementen gaan organiseren, om te beginnen dus al twee keer in augustus. Als extra dimensie gaan de ondernemers samenwerken met andere gebieden rondom Strijp-S om zo samen een sterk en gevarieerd aanbod te bieden. Zowieso gaan ze meer samenwerken met alle ondernemers op Strijp-S (meer dan 1000 bedrijven naar schatting). Daarnaast zal een samenwerking worden aangegaan met de ondernemers van Woensel-West, in en rondom de Edisonstraat. Dit kleurrijke winkel- en horecagebied is een mooie toevoeging aan de bijzondere boetiekwinkels van de Urban Shopper. En samen zijn ze heel goed bereikbaar vanuit Station Strijp-S, wat door beide gebieden als een verbindende schakel wordt gezien.

Buiten het centrum

“We hebben onlangs een filmpje laten maken waarin je ziet hoe een bezoeker eenvoudig vanuit Station Strijp-S met een electrische Go-scooter beide gebieden bezoekt en zo een geweldige tijd heeft”, vertelt Franka. Dat beide gebieden gaan samenwerken moet bezoekers een extra reden geven om buiten het toch al drukke en vaak eentonige stadscentrum te gaan kijken. Woensel-West en Strijp-S bieden zo samen een compleet en gevarieerd aanbod.

Samenwerking gezocht!

Franka doet dan ook een oproep aan ondernemers in of rondom beide gebieden om de handen ineen te slaan en samen mooie evenementen te organiseren. "Zodat mensen een reden hebben om onze gebieden vaker op te zoeken! Neem contact met me op om samenwerking te bespreken”, aldus Franka.

Neem contact met Franka op via info@urbanshopper.nl