Resultaten
ma 09 mrt 2020

60 minuteslunch Ontdekfabriek don 2 april

Op donderdag 2 april is de ondernemersvereniging van Strijp-S, Ondernemer-S, met de 60 Minutes Lunch bij De Ontdekfabriek.

De Ontdekfabriek bestaat al meer dan 10 jaar en was één van de eerste publiekstrekkers op Strijp-S. De meeste ondernemers op Strijp-S zien er regelmatig grote drommen enthousiaste kinderen, maar lopen er zelf niet snel binnen. Tijd dus dat dat verandert! Want wist je dat De Ontdekfabriek ook een hele inspirerende plek is voor bedrijfsevenementen? Denk bijvoorbeeld aan een evenement met podiumpresentaties voor 250 bezoekers en/of creatieve workshops met je personeel. Maar ook brainstormsessies met een kleiner team vinden er een hele fijne plek. Een plek die innovatie ademt.

Chris Voets en Hugo Vrijdag, oprichters van De Ontdekfabriek vertellen jullie er graag alles over en nemen jullie mee in de wereld van het ontdekken en uitvinden.

Tijdens de 60-minuteslunch maken we kort kennis met De Ontdekfabriek en lunchen we daar op locatie. Er is voldoende ruimte om te netwerken met de andere aanwezige ondernemers.
De lunch start om 12:30 uur en is om 13:30 uur afgelopen.

Aanmelden voor de lunch kan via: https://eventix.shop/z3duyrmf