Resultaten
do 12 apr 2018

Vershal het Veem heeft weer een compleet versaanbod met 't Verswarenhuys

Op 14 maart werd Vershal Het Veem weer compleet met 't Verswarenhuys; een winkel voor de iedere dag boodschappen van brood, vlees, groente, fruit en kaas. 't Verswarenhuys is een franchiseconcept waarvan Marcel van Hoof in Eindhoven de eigenaar is.

’t Verswarenhuys wil haar gasten iedere dag de mooiste en meest verse producten aanbieden, zonder dat zij zich druk hoeven te maken over versheid en herkomst. Producten die puur, eerlijk en vol van smaak zijn in een winkel die warmte, gezelligheid en vertrouwen uitstraalt. Gemak, beleving en aandacht voor de consument zijn de onderscheidende speerpunten van ’t Verswarenhuys.

Dagelijks vers
De producten van ’t Verswarenhuys zijn geselecteerd op herkomst en kwaliteit en worden dagelijks vers aangeleverd. "We werken zeer nauw samen met onze leveranciers waarbij we de voorkeur hebben voor lokale en biologische producten. Zo weten onze gasten dat wat ze iedere dag kopen eerlijk en puur is", aldus Marcel van Hoof. 

Marcel van Hoof
Marcel van Hoof is een bekende naam in de foodretail, na voor diverse formules te hebben gewerkt als bedrijfsleider is hij tevens eigenaar geweest van C1000 van Hoof aan het Sint Jorisplein in Schijndel. Momenteel is Marcel eigenaar van ’t Verswarenhuys Schijndel en Eindhoven en formulemanager van ’t Verswarenhuys Franchise BV. 

Het assortiment van 't Verswarenhuys bestaat uit de volgende producten:

Brood en Banket
Het brood bij ’t Verswarenhuys wordt op steen gebakken, bereid met Desem, 100% natuurlijk en E-nummers vrij. Naast het brood bakken we zelf ook veel andere producten zelf zoals, appelflappen, koeken enz. 

Groente en fruit
Een gericht assortiment met diverse soorten appels, peren, bananen en citrusvruchten aangevuld met verse (vergeten) groenten en diverse salades maar ook een groot biologisch assortiment tegen scherpe prijsstelling en natuurlijk de sla van Duurzame kost.

Vlees, vleeswaren, grill & maaltijden
Vlees en vleeswaren vers van het mes, bereid en gesneden door onze slager in de winkel. Ook worden de kip, diverse worst- en hamsoorten in de winkel gegrild. Onze kok bereid de verse maaltijden vanuit de toonbanken en vanuit producten uit de winkel welke richting einde houdbaarheid gaan.

Kaas
Noord Hollandse kaas krijgt pas smaak als het rijpingsproces is voltooid en vers wordt afgesneden en dat is de kaas die wordt verkocht in ’t Verswarenhuys. Daarnaast voeren wij een groot assortiment buitenlandse en biologische kazen.