Resultaten
ma 18 dec 2017

Plug-in City 2.0 op Ketelhuisplein

Plug-In-City verhuist in het voorjaar van 2018 naar het Ketelhuisplein, het hart van Strijp-S en o.a. bekend van de Dutch Design Week. De perfecte plek voor co-creatie, verbinding en inspiratie. Plug-In-City 2.0 zal 4 tot 5 jaar op het Ketelhuisplein kunnen blijven staan. Sint Trudo is eigenaar van het terrein en stimuleert initiatieven die bijdragen aan de circulaire ontwikkeling op o.a. Strijp-S. 

Wat is Plug-in City ook alweer?
Plug-In-City is een circulaire locatie. Deze tijdelijke stad wordt bedrijfsmatig benut door een collectief van creatieve professionals zoals architecten, designers en makers; allen kwartiermakers van de circulaire economie. 

Plug-in-City in cijfers
11 ondernemingen
35 deelnemers
12.300 bezoekers per jaar
35.000 bezoekers DDW17
685 evenementen

Kansen voor nieuwe partners   
Het bouwen van Plug-In-City 2.0 is een collectieve uitdaging, waarbij er voor aangehaakte partners volop kansen liggen om zich te profileren op het gebied van duurzaamheid, circulaire economie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het project genereert zo meerwaarde voor alle betrokkenen en voor Strijp-S. We nodigen u graag uit om het gesprek aan te gaan over uw deelname aan het project.

www.plugincity.nl | www.facebook.com/PlugInCity040