Resultaten
wo 07 mrt 2018

Philharmonie zuidnederland i-Classics: Music & Fashion

Live klassieke muziek, mode en dans

 

Woensdag 14 maart presenteert philharmonie zuidnederland een bijzondere totaalbeleving van muziek, mode en dans. Er zijn zo veel thema's of onderwerpen die leunen op muziek. Denk aan films, commercials, maar ook mode is er daar een van. De catwalk kan niet zonder. Wij zouden zeggen: laat dat eens een symfonieorkest zijn!

 

Music & fashion
Klassieke muziek op de catwalk en een modeshow met dans: i-Classics Music & Fashion staat voor verrassingen. De philharmonie zuidnederland gaat buiten de gebaande baden en presenteert een mix van muziek, mode en dans in samenwerking met componist David Dramm en internationaal dansgezelschap Club Guy & Roni.

Multidisciplinair programma
Laat je onderdompelen in een avond vol muziek, dans en mode! Door de bijzondere opstelling van orkest, catwalk en publiek krijg je een unieke concertervaring. Modeontwerpster Slavna Martinovic ontwierp kimono’s die dansers van Club Guy & Roni op de catwalk presenteren ondersteund door de bijna visuele muziek van Rameau en Dramm.

Kortom: live klassieke muziek in een multidisciplinair programma, met een drankje in de hand op een locatie waar je een symfonieorkest niet verwacht!