Resultaten
wo 22 aug 2018

NIU-Eindhoven: E-scooterstore in de Urban Shopper

1 september opent OTR Service uit Geldrop een tweede vestiging in de Urban Shopper waarin ze elektrische scooters van het merk Niu verkopen. Het bedrijf kiest bewust voor Strijp-S om de elektrische scooters van het innovatieve merk te laten ervaren.

Milieuvriendelijk en geruisloos
De scooters van Niu zijn ontwikkeld samen met Bosch, Panasonic en Vodafone en onderscheiden zich door het moderne design en innovatieve functies. De scooters zijn een milieuvriendelijk en geruisloos vervoersmiddel in de stad en daarbuiten. Ideaal voor mensen die zich vanuit Strijp in de nabije omgeving willen verplaatsen. De elektrische scooter is een vriendelijke weggebruiker, die geen herrie maakt en geen schadelijke uitlaatgassen uitstoot. “Mensen moeten altijd even wennen aan hoe stil de scooter is als hij voorbijkomt, maar als ze eenmaal zelf gereden hebben zijn ze meestal fan”, aldus storemanager Ingemar Lubbers.

Handige app
De Niu scooter is uitgerust met slimme technologie waardoor de gebruiker via een app allerlei functies tot zijn beschikking heeft. Via de app kan je bijvoorbeeld zien of de scooter moet worden opgeladen, en je kunt zien waar de scooter zich bevindt.

Service
Strijp-S geldt als satellietlocatie voor OTR uit Geldrop, onderhoudsbeurten en updates worden in Geldrop gedaan en verkoop en informatie van de elektrische scooters gebeurt op Strijp. “Mensen kunnen zelf kiezen of ze de scooter op Strijp afgeven voor service of even naar Geldrop rijden, net wat ze willen”, geeft Ingemar aan. Ze verheugt zich op de samenwerking met de andere ondernemers in de Urban Shopper, ze gelooft dat je elkaar echt kunt versterken als je goed samenwerkt op zo’n mooie plek.

Speciaal voor Strijp-S
OTR wil behalve de verkoop van scooters ook aanvullende diensten speciaal voor Strijp-S gaan ontwikkelen. “We denken erover om een Strijp-scootertour te ontwikkelen samen met andere partijen op Strijp, zodat bezoekers de omgeving en historie op een gemakkelijke en leuke manier kunnen ontdekken”, aldus Ingemar. Het bedrijf denkt er ook over om leenscooters in te zetten voor o.a. ondernemers op Strijp, die even een vervoersmiddel nodig hebben.

www.niu.com | www.facebook.com/niumobility