Resultaten
ma 12 mrt 2018

Muzikale groepsworkshops bij POPEI

Wist je dat POPEI in het Klokgebouw op Strijp-S ook verschillende muzikale uitjes aanbiedt? Voor je vriendengroep, de sportclub, kinderen en ook bedrijven. Leer je vrienden en/of collega’s beter kennen op een leuke manier!

STRAATVUIL is een percussie workshop zoals je die niet eerder hebt meegemaakt. Je gaat samen muziek maken, op alles behalve instrumenten. Je leert creatief omgaan met spullen die in eerste instantie ‘straatvuil’ lijken. 

In CREATE ontwikkel je samen met een singer-songwriter een nummer met een thema wat de groep op dat moment aandraagt. Je leert van een echte songwriter hoe je een tekst schrijft en hoe je met van een tekst een lied maakt. 

Tijdens SING OUT LOUD ontdek je dat iedereen kan zingen. Een leuke zoektocht naar de geluiden waarvan je misschien niet wist dat je ze kon maken.

Leer je vrienden/collega’s beter kennen door een workshop POPBAND. Vandaag ben je zelf de popster. Wat komt er allemaal kijken bij een band en hoe werk je samen zodat je overtuigend op het podium staat? Interesse in een uitje bij POPEI? Kijk dan op onze website www.popei.nl of stuur een mailtje naar workshops@popei.nl.