Resultaten
ma 16 jul 2018

Alegría Festival; een dag Latin & Caribbean voor jong & oud!

Zondag 22 juli vindt de vijfde editie van Alegria Festival plaats op het Ketelhuisplein (Strijp-S). Een festival waarbij iedereen welkom is en waar genoten kan worden van de Latijns-Amerikaanse en Caribische wereld. Het belooft weer een topeditie te worden met overheerlijk eten, een wereldmarkt, kidsarea en vele workshops!

Waan je in de Cariben

Op het festivalterrein zijn diverse eetkraampjes te vinden met overheerlijke wereldse gerechten. Er zullen deze dag voldoende eetplekjes zijn. Waan je op het Ketelhuisplein in de Cariben dankzij al het lekkere eten uit Mexico, Peru, Jamaica, Suriname, Curacao en vele andere landen. Cocktails en andere wereldse drankjes mogen deze dag natuurlijk ook niet ontbreken, en gewoon een lekker biertje of colaatje is er uiteraard ook.

4 muziekarea’s en wereldse markt

Alegría Festival bestaat uit 4 verschillende muziekarea’s. Op de dansvloer kan gedanst worden op de beste Latin muziek op het gebied van Salsa, Bachata en Kizomba. Deze editie is er ook een speciaal podium met Reggae en Caribbean live muziek. Hiermee biedt Alegria een nog breder spectrum van verschillende Latijns-amerikaanse muziekstromingen aan! Op Alegría vind je ook onze  wereldse markt, Mercado, waar je lekker langs onze marktkraampjes kunt wandelen met verschillende leuke producten en diensten.

Voor meer informatie, neem een kijkje op de website: www.alegriafestival.nl en volg op facebook www.facebook.com/alegriafestival.

 

Datum: Zondag 22 juli 2018
Tijd: 13.00 – 22.00
Locatie: Ketelhuisplein
Toegang: Gratis