HOME > Wonen > Condo's @ Condotoren

Condo's @ Condotoren

Met de Condotoren krijgt Eindhoven er een nieuw baken op de horizon bij. We introduceren er een voor Nederland nieuw type woningen: condo’s. Dat zijn compacte – en daarom zeer betaalbare – leefruimten van ongeveer 50 vierkante meter. Ze zijn slim ontworpen en ingedeeld en modern en luxe afgewerkt. Alle noodzakelijke voorzieningen passen op de beperkte oppervlakte. De ruimte is flexibel in te delen door verplaatsbare wanden.

In een condo van 50 vierkante meter kun je niet alles kwijt, maar dat hoeft ook niet! In de toren komen (semi-)gemeenschappelijke voorzieningen die je wel nodig hebt, maar niet per se in je eigen huis hoeft te hebben. Er is een wasserette, stomerijservice, kookstudio, een luxe logeerkamer, condocafé met thuisbioscoop en een daktuin. Van je eigen condo kun je dan in alle rust en vrijheid je eigen urban cocoon maken!

Condo in Hong Kong

Belangstelling? Join Club Condo!
Wat denk je… past een condo binnen jouw persoonlijke levensstijl? Lijkt het je leuk en spannend om op Strijp-S zo stedelijke leefruimte te huren? Wat zijn jouw ideeën? Waar zou jij behoefte aan hebben? Denk en praat met ons mee en join Club Condo!