HOME > Wonen

Wonen

Strijp-S bruist 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat komt niet alleen doordat er mensen uitgaan, winkelen en werken, maar ook omdat er mensen wonen. Een standaard appartement of een rijtjeshuis met een postzegel tuin erachter kun je op talloze plekken vinden. Omdat Strijp-S een eigen, originele atmosfeer wil creëren, vind je er alleen bijzondere woonvormen die bijdragen aan een dynamisch, hoogstedelijk gevoel.

Lofts in Anton en Gerard

In de gebouwen Anton en Gerard hebben we 276 loftwoningen opgeleverd. Dat zijn huurwoningen met een ruimtelijke, open en industriële uitstraling. De bewoners kunnen de lofts naar eigen smaak en inzicht indelen, dankzij een compacte en mobiele unit waarin de keuken en de badkamer zijn vormgegeven. De loftwoningen hebben de prachtige, hoge plafonds (4,5 meter) zoals die oorspronkelijke al in de fabrieken zaten. Dat geeft de woningen een rauw, industrieel karakter. De enorme raampartijen zorgen voor geweldig licht én uitzicht.

Meer informatie over de lofts in Anton en Gerard vindt u hier.

Studio’s op het Veemgebouw
Niet alles op Strijp-S is herontwikkeld erfgoed. We bouwen er ook nieuwe woningen bij. Schitterende, compacte gelijkvloerse studio’s. Maar ook royalere woningen met twee woonlagen. De huizen omgeven een gemeenschappelijke binnentuin met veel groen. Dit zetten we niet op een stukje lege bouwgrond, maar - hartje Strijp-S - bovenop het Veemgebouw!

Meer informatie over de studio's op het Veemgebouw vindt u u hier.

Compact en betaalbaar wonen in Condotoren
Met de Condotoren krijgt Eindhoven er een nieuw baken op de horizon bij. We introduceren er een voor Nederland nieuw type woningen: condo’s. Dat zijn compacte – en daarom zeer betaalbare – leefruimten van ongeveer 50 vierkante meter. Ze zijn slim ontworpen en ingedeeld en modern en luxe afgewerkt. Alle noodzakelijke voorzieningen passen op de beperkte oppervlakte. De ruimte is flexibel in te delen door verplaatsbare wanden.

Mer informatie over Condo wonen in de Condotoren vindt u hier.