HOME > Retail

Retail

Strijp-S is het nieuwe creatieve en culturele hart van Eindhoven, met De Driehoek als middelpunt waar alle stromen van mensen samenkomen. Bijvoorbeeld omdat ze er wonen, maar ook om er te lunchen, koffie te drinken, te winkelen en te werken. Dat zorgt ook overdag voor reuring in het gebied. Daarom halen we leuke zaakjes, boetieks, galeries, speciaalzaken en andere verrassende retail- en horecaconcepten naar De Driehoek toe die veel publiek op de been brengen. Elke dag weer.
 
In de ‘plinten’ van de oude fabrieken en de nog te realiseren nieuwbouw komen zaken die voor een gezellige levendigheid zorgen, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Dat kan een galerie of museum zijn, een grand café of een restaurant, maar er komen ook bijzondere winkels. Niet alleen voor de mensen die op Strijp-S wonen en werken, maar vooral voor shoppers die op zoek zijn bijzondere items die je nergens anders vindt! Geen franchiseformules en ketens dus, omdat we niet willen concurreren met de binnenstad, maar vooral omdat het winkelaanbod moet bijdragen aan het unieke karakter van Strijp-S. We gaan voor vernieuwende, bijzondere retailconcepten met de nadruk op design en kunst, maar ook selfmade, gezondheid, ecologisch en vintage vinden hier een goede plek. De voorkeur gaat uit naar kleine winkeltjes, hoewel een prestigieuze brandstore ook denkbaar is.

Anton & Gerard
De verbouwing van de Hoge Rug gebouwen Anton & Gerard is in volle gang. Deze voormalige Apparatenfabrieken worden getransformeerd tot een inspirerende en boeiende plek om te wonen, werken en verblijven. De begane grond van de gebouwen wachten op vernieuwende publiektrekkers. Functies die 7 dagen per week zorgen voor een toestroom van mensen. Deze ruimten lenen zich bij uitstek voor culturele initiatieven als een musea, galerie of expositieruimte. Maar ook voor bijzondere vormen van retail.

Kijk hier voor meer informatie

Urban ShopperDe Urban Shopper, in de oude fabriekshal op de begane grond van gebouw Anton, is de plek voor shoppers! Kleinschalige initiatieven, vernieuwende concepten en uitdagende combinaties op het gebied van fashion, (eco) design, re-used, vintage, interior en (urban)art krijgen hier de ruimte.

Kijk hier voor meer informatie of bezoek www.urbanshopper.nl

Vershal het VeemOnderin het Veemgebouw realiseren we een gigantische Foodcourt van bijna 3.000 vierkante meter! Stel je de sfeer van een markthal in mediterrane landen voor. Het is geen gewone supermarkt – al kunnen de bewoners van Strijp-S er ook prima hun dagelijkse boodschappen doen. Het accent van deze culinaire hotspot ligt ruiken, proeven en voelen van een uitgebreid aanbod aan verse, regionale en exotische producten.

Kijk hier voor meer informatie.