HOME > Projecten > Condo

Urban living op Strijp S

Dit deelgebied van De Driehoek wordt in de toekomst letterlijk gedomineerd door een imposante toren. Hierin komt leisure, maar de bouwlagen die boven de Hoge Rug uittorenen, zijn bestemd voor 146 betaalbare huurwoningen.

Een condo is een compact (en dus betaalbaar) appartement van pakweg 50 vierkante meter. De appartementen zijn modern en luxe afgewerkt met hoogwaardige materialen en slim ingericht, zodat alle noodzakelijke woonfuncties op die beperkte oppervlakte passen.

Collectieve voorzieningen
Kenmerkend is vooral de hotelgedachte, die tot leven komt door allerlei (semi-) collectieve voorzieningen. Een gemeenschappelijke wasserette bijvoorbeeld, voor wie geen gebruik wil maken van een was/stomerijservice. Een aantal logeerkamers, een bioscoop, een kookstudio... Het zijn stuk voor stuk voorzieningen en diensten die lekker makkelijk zijn of een heleboel tijd besparen. Én geld, want je betaalt alleen voor de services die je gebruikt.

Begaande grond
Onderin de Condotoren komt een lounge waar bezoekers terecht kunnen voor een kop koffie of een eenvoudige maaltijd. Deze ruimte functioneert daarnaast als receptie voor de bewoners, voor bijvoorbeeld de stomerijservice of het ophalen van pakketjes. In de sokkel willen we Monk Bouldergym een definitieve plek geven. Het programma bestaat uit een klimhal met kleedkamers, kantoorruimte en beperkte horeca. 


De plannen rondom Condo zijn uitgesteld