HOME > Ateliers

Ateliers

In het Klokgebouw, de Apparatenfabriek, maar binnenkort ook op de eerste verdiepingen van de gebouwen Anton & Gerard verhuren we ateliers en werkruimten aan zowel startende als gearriveerde ondernemers. Dat kunnen ZZP’ers, creatieve duo’s of teams van tientallen medewerkers zijn. Architecten, ontwerpers, kunstenaars, reclamemakers, marketeers, adviesbureaus, cultuur- en modemakers, technologen, fooddesigners, kunstenaars en boekenmakers vinden elkaar op Strijp-S. Of op Strijp-T aan de overkant van de Rondweg, waar de nadruk meer ligt op het maakproces. De huurprijzen zijn scherp: ze variëren van € 35 tot zo’n € 110 per vierkante meter per jaar. 

Anton & Gerard
Na het Klokgebouw en de Apparatenfabriek levert Trudo begin 2013 (tussen februari en april) ook de gebouwen Gerard en Anton op. In deze gebouwen zijn, naast de woonlofts, ook atelier- en kantoorruimtes beschikbaar op de 1e verdieping. De kale huurprijs voor een kantoor of atelier in deze gebouwen bedraagt € 110 per m2 per jaar en er zijn units beschikbaar vanaf 80 m2. Klik hier voor meer informatie over de units in Anton en Gerard of schrijf je direct in.  

Apparatenfabriek

In de Apparatenfabriek zijn units te huur van 16 tot 350 m2, met huurprijzen variërend van € 30,- tot € 60,- per m2 op jaarbasis (excl. btw). Ook in de Apparatenfabriek zijn op dit moment geen units beschikbaar, maar komen zo nu en dan ruimtes vrij. Klik hier voor meer informatie over ateliers en werkunits in de Apparatenfabriek of schrijf je direct in.

Klokgebouw

In het Klokgebouw zijn ateliers te huur van 25 tot 150 m², uitsluitend voor ondernemingen in de creatieve industrie. Huurprijzen variërend van € 150,- tot € 800,- per maand (excl. BTW). Op dit moment zijn nagenoeg alle units in het Klokgebouw verhuurd, maar er komen zo nu en dan ruimtes vrij. Klik hier voor meer informatie over ateliers en werkunits in het Klokgebouw of schrijf je direct in.