HOME > Hotspots > MU artspace

MU artspace

MU beweegt zich in de voorhoede van hedendaagse kunst op een van de meest innovatieve plekken van dit moment, Strijp-S in Eindhoven. Omgeven door start-ups en vooraanstaande hi-tech bedrijven, verkent MU de grenzen van hybride kunst en post-digitaal design, creatieve technologie en nieuwe media op zoek naar nieuwe netwerken, makers en betekenissen. MU laat zien wat kunst kan zijn in plaats van wat het hoort te zijn.

MU biedt nationale en internationale talenten de kans om een eerste grote presentatie in Nederland en Europa te realiseren. MU initieert, coproduceert en presenteert avontuurlijke projecten van kunstenaars als WeMakeCarpets, Nelly Ben Hayoun, Rafaël Rozendaal, Lucas Maassen, Quayola, Liam Young en Cassils. Onze tentoonstellingen trekken een groot, overwegend jong publiek en dragen bij aan de creatieve industrie.

Adres
Torenallee 40-06
5617 BD Eindhoven

Openingstijden (tijdens exposities)
Maandag t/m vrijdag 10.00-18.00 uur
Zaterdag 11.00-17.00 uur
Zondag 13.00-17.00 uur

Openingstijden (tussen exposities)
Maandag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur

De entree prijs is 3 Euro.
Openingen en de eerste zaterdagen van een nieuwe expositie zijn gratis. Ook is MU elke woensdag gratis te bezoeken. Daarbij heeft iedereen onder de 18 jaar gratis toegang.

Contact
040-2961663
mu@mu.nl

www.mu.nl | facebook.com/MUartspace | twitter.com/MU_eindhoven