HOME > Hotspots > Caffee Allee

Caffee Allee

Een ontmoetingsplek die zeker net zo bruist als de rest van Strijp-S: stadsrestaurant Caffee Allee. Zowel de bewoners van Strijp-S als de mensen die hier werken kunnen er terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee. Onze koffie en theesoorten zijn niet alleen biologisch, maar ook fair trade.

Bij Caffee Allee staat ‘leren, werken en meedoen’ centraal. Als leerwerkbedrijf biedt het restaurant kwetsbare mensen de kans vooruit te komen in het leven door hen werkervaring op te laten doen, het horecavak te leren of om gewoon te participeren als vrijwilliger of als vorm van dagbesteding. Dit gebeurt in een reële werkomgeving. Het leren in een werksituatie wordt zo mogelijk gecombineerd met een opleiding. Op die manier kunnen de medewerkers na een periode bij Caffee Allee met betere perspectieven uitstromen.

Het stadsrestaurant biedt een even lekkere als betaalbare lunch met biologische producten. Er is dagelijks een uitgebreid buffet en een wisselend aanbod van sandwiches, verse soepen, salades en sappen. Je kunt er ook terecht voor take away en in de avond een lekkere maaltijd. Voor de echte zoetekauwen heeft het restaurant heerlijke muffins en brownies van Pinkie Patisserie. Een eigen boterham meenemen mag natuurlijk ook. Caffee Allee is een gratis wifi spot, zodat je hier kunt werken onder het genot van een lekkere koffie of lunch.

Stadsrestaurant Caffee Allee is onderdeel van Stichting Robin Hood Eindhoven: een sociale ondernemer die maatschappelijke activiteiten op de kaart zet. Eten, drinken, werken en vergaderen zijn de activiteiten waarop Stichting Robin Hood zich richt, nu en in de toekomst. Stichting Robin Hood Eindhoven heeft de volgende ondernemingen opgezet:

In de Voortuin | wijkrestaurant
Het Cruydenhuisch | wijkrestaurant
Caffee Allee | stadsrestaurant
Reizende Spijzen | catering

Openingstijden
Maandag t/m woensdag 09.00 - 20.00 uur
Donderdag en vrijdag 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag 11.00 - 21.00 uur

Adres
Torenallee 22-02
5617 BD Eindhoven / Strijp-S

Contact
040 780 50 77
info@robinhoodeindhoven.nl
www.caffeeallee.nl