HOME > Hotspots > Broeinest Caffee

Nieuw op Strijp-S: Broeinest Caffee

Te midden van een ‘broeinest’ van architecten en aanverwante bedrijven in het Glasgebouw op Strijp-S vind je Broeinest Caffee. Schuin tegenover Caffee Allee. Als stadslokaal zijn wij niet alleen een lunchroom voor werknemers van het Glasgebouw en het Video-lab. Iedereen kan bij ons terecht voor diverse heerlijke koffies, thee, sandwiches, soep, salades, Fritz-cola en biologische vruchtensappen. Ook om mee te nemen!

Het broeinest van Strijp-S
Baars & Bloemhoff (een bedrijf dat internationale markten afspeurt naar nieuwe materialen en merken die interieurs in Nederland mooier kunnen maken) introduceerde in 2014 het idee om een ‘broeinest’ voor interieurarchitecten en aanverwante bedrijven op te zetten in het Glasgebouw op Strijp-S. In dit broeinest zijn gratis flexwerkplekken gecreëerd voor o.a. zzp-ers. Deze flexwerkplekken worden volledig gefinancierd door Baars & Bloemhoff. Natuurlijk hoort hier ook horeca bij. Na een bezoek aan Caffee Allee ontstond de interesse voor Robin Hood en werd ons Broeinest Caffee een feit.

In stadslokaal Broeinest Caffee kun je gebruik maken van het gratis wifi-netwerk. Handig voor als je tijdens de koffie of lunch wilt doorwerken of even een e-mail wilt versturen.

OPENINGSTIJDEN
Ma 08:00 - 16:00
Di 08:00 - 16:00
Wo 08:00 - 16:00
Do 08:00 - 16:00
Vr 08:00 - 16:00
Za gesloten
Zo gesloten